gyors alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

Üsse be a kereső mezőbe az készüléke modell számát. Ha nem találja, mert túl sok a találat, kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével. Válassza ki a listából az adott modellt, klikkeljen az Alkatrészeket mutat mezőre. Majd baloldalt talál egy kategória listát ahol válassza ki az aktuális kategóriát. Például: HÁLÓZATI CSATLAKOZÓ KÁBEL, KERET, MOTOR, TESTÁPOLÓ, VÁGÓFEJEK, RUGÓ, KERÉK, GÖRGŐK, KEFE, CSAVAR, TAKARÓ, VÉDŐBORÍTÁS stb. A rendszerünk automatán lelistázza a kért alkatrészeket. Előfordulhat, hogy az adott alkatrész nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van). Ezután klikkeljen rá, és máris teheti a kosárába. A termék megnevezésre klikkelve még több infomációt kaphat az alkatrészről-tartozékról. Originál szám szerint is kereshet a speciális keresőben. Az origiál szám az Ön alkatrészén megtaláható.

Példa borotva készülék típusra: HQ6605 (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. PHILIPS, BRAUN). (Fontos! Ha több modellt hoz fel a kereső nézze meg a szervíz számot, pontos végződéseket a készüléke adattábláján).
Példa elektromos borotva alkatrész originál számra: HQ56/50, 422203615390, 482232110095

Megeshet, hogy az adott alkatrész nem szállítható, ekkor kattintson a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik).

Ha nincs eredmény, vagy nem található a keresett alkatrész, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help szolgáltatásunk segítségével.

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy mosógép alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Borotva alkatrészek kedvező árakon!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc